КУБОК УКРАЇНИ З АВТОМОДЕЛЬНОГО СПОРТУ

КУБОК УКРАЇНИ З АВТОМОДЕЛЬНОГО СПОРТУ

18-19 лютого пройшов перший етап Кубка України з радіокерованих автомоделей (класи позашляховик та шосейних перегонів у приміщенні, ІІІ ранг). Змагання проходили в Миколаєві на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова. Організатором і приймаючою стороною традиційно виступає Миколаївська зразкова автошкола ТСОУ та Міжнародна федерація автомодельного спорту.



В змаганнях взяли участь близька 150 автомоделей, приїхали спортсмени із 7 областей України (Хмельницької, Київської, Дніпропетровської, Харківської, Запорізької, Черкаської, Одеської, Донецької) і три команди з Миколаєва від самих юних спортсменів до найбільш досвідчених майстрів спорту міжнародного класу, які своєю яркою наглядною демонстрацією швидкісної їзди радіокерованими автомоделями приковували увагу всіх автолюбителів. Наймолодшій учасниці Кубка Вікторії Рижовій з Миколаєва всього 7 років, проте вона вже показує гарні результати та вправно керує швидкісними автомоделями.

В урочистому відкритті змагань взяли участь голова Миколаївської ОО ТСОУ Олександр Пустоляков, директор зразкової автошколи Василь Валенков та народний депутат України Андрій Вадатурський, який зазначив, що дізнався про автомодельний спорт завдяки 10-річному синові Миколаю, який нещодавно розпочав займатись цим видом спорту та є учасником змагань. Також він виразив бажання надавати підтримку для розвитку та зміцнення матеріально-технічної бази автомодельного спорту Миколаївщини.

Завдяки плідній співпраці автошколи  з Департаментом освіти і науки облдержадміністрації на відкритті Кубку України перед спортсменами виступив творчий колектив ДК «Молодіжний» (директор Юлія Захарова). Яскраві танці та пісні у виконанні юних талантів не залишили байдужим жодного гостя.

За підсумками змагань визначили наступних переможців:

Позашляхові перегони:

1 – Київ (МСТК + КПДЮ) – 192 очка;

2 – Одеса (RCTEAM) – 172 очка;

3 – Черкаська область – 142 очка;

4 – Нікопольська АШ ТСОУ -126 очок;

5 – Миколаївська область (МЗАШ ТСОУ) – 125 очок;

         Шосейні перегони:

1 - Київ (МСТК + КПДЮ) – 244 очка;

2 - Нікопольська АШ ТСОУ - 216 очок;

3 - Миколаївська область (МЗАШ ТСОУ) – 202 очка;

4 – Черкаська область – 200 очок;

5 – Запорізька область – 178 очок.

Наступний етап Кубку України відбудеться в м. Києві з 31.03. по 02.04.17 року. Маємо сподівання, що миколаївські спортсмени прикладуть максимальні зусилля та покажуть кращі результати.

https://www.youtube.com/watch?v=XCpSA8UdEMY

https://news.pn/ru/sport/177550

http://korabelov.info/2017/02/33331


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.