ХОРОЛЬСЬКІ СПАРТАНЦІ Б’ЮТЬ РЕКОРДИ

ХОРОЛЬСЬКІ СПАРТАНЦІ Б’ЮТЬ РЕКОРДИ

28-29 грудня 2016 року зимовий Київ гостинно зустрічав у спортивному комплексі «Меридіан» учасників Відкритого Кубку Києва та Київської області UPC. Серед учасників змагань були і представники полтавщини – члени клубу «Спарта» Хорольської районної організації Товариства сприяння обороні України. Спортсмени змагались у трьох дисциплінах: жим лежачи, станова тяга, екстремальний жим.



За підсумками змагань оборонці хорольщини вибороли 3 місце серед 15 команд у командному заліку в дисципліні з жиму штанги лежачи учасниць змагань. В ході напружених змагань «Спартанці Хорольщини» 6 разів піднімались на першу сходинку п’єдесталу переможців, 7 разів -  на другу, двічі – на третю!

Серед переможців змагань - Влад Цивіна, Артур Іващенко, Денис Алексеєнко, Стас Цвіна, Ярослав Федоренко, Олег Литвиненко, Ігор Гамарник, Катерина Олексенко та Ілона Драгомирецька.

Під час змагань оборонцями було встановлено два світових рекорди – Владом Цивіною і Денисом Алексеєнко та два рекорди України – Катериною Олексенко і Ілоною Драгомирецькою.

Підводячи підсумки спортивних досягнень «Спартанців» за 2016 рік треба відзначити,  що члени клубу у минулому році  взяли участь у 17-ти чемпіонатах та кубках з пауерліфтингу та у 5-ти чемпіонатах з армрестлінгу. Виступили також на двох Всеукраїнських чемпіонатах та Міжнародному чемпіонаті Євразія-2016 GPA\IPO. В минулому році спортсменами було завойовано 63 золотих, 35 срібних, 11 бронзових медалі, було встановлено  7 рекордів України UPC,  3 рекорди Європи GPA\IPO, 3 рекорди Світу GPA\IPO. Клуб організував 10 чемпіонатів пауерліфтингу та 6 з армрестлінгу. Вітаємо юних оборонців зі здобутими перемогами, бажаємо нових спортивних здобутків та висловлюємо велику подяку міському голові міста Хорол Сергію Волошину за його підтримку


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.