КОНКУРС-ЗМАГАННЯ «НУ-МО, ХЛОПЦІ»

КОНКУРС-ЗМАГАННЯ «НУ-МО, ХЛОПЦІ»

6 грудня на базі Миколаївської ЗОШ № 45 пройшла товариська зустріч між збірними командами юнаків школи та військовослужбовцями в/ч А-3163, присвячена 25-річниці Збройних Сил України. Організатори заходу мали за мету підготовку юнаків до служби в лавах Збройних Сил України, популяризацію військово-прикладних видів спорту, розвиток фізичних та морально-вольових якостей, виховання дружби, товариства, сміливості, кмітливості, рішучості та мужності. За проведення заходу був відповідальний викладач предмету «Захист Вітчизни» п/полковник запасу Мамедов А.У. Судді – вчителі фізичної культури, військовослужбовці в/ч А-3163, а також голова Миколаївської міської організації Товариства сприяння обороні України Жосан В.М., який надав посильну допомогу в організації та проведенні змагань.



В конкурсі-змаганні хлопці повинні були пройти 9 дисциплін: презентація команди, підтягування на перекладині та КСВ, стрибки у довжину з місця, стрільба з ПГ з 5 м. стоячи, «Командирський бій», ривок та жим пудової гирі,  збирання та розбирання магазину, перетягування линви, комбінована естафета. В запеклій боротьбі на одне очко вперед вийшла команда  юнаків школи, військовослужбовці достойно прийняли свою поразку, обмінявшись з переможцями дружніми обіймами.

Всіх учасників змагань  нагородили  грамотами, медалями, Кубком, а вояки отримали ще й смаколики. Всі нагороди і подарунки були придбані Миколаївською міською організацією Товариства сприяння обороні України.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.