23 лютого 2022

ПРИЙНЯЛИ ЗВЕРНЕННЯ ДО ЧЛЕНІВ ТОВАРИСТВА

ПРИЙНЯЛИ ЗВЕРНЕННЯ ДО ЧЛЕНІВ ТОВАРИСТВА

23 лютого в режимі онлайн відбулося засідання Ради Правління ГО «ТСО України». Члени виборного органу розглянули низку практичних питань щодо статутної діяльності Відокремлених підрозділів та прийняли ЗВЕРНЕННЯ РАДИ ПРАВЛІННЯ ДО ЧЛЕНІВ ТОВАРИСТВА:


- Російський президент Володимир Путін ввечері 21 лютого підписав укази про визнання «незалежності» «ДНР» та «ЛНР» – маріонеткових квазідержавних утворень на окупованих територіях Донецької та Луганської областей України. Слідом за визнанням контрольованих цими угрупованнями українських територій російський лідер оголосив про введення на окуповані частини Луганської та Донецької областей регулярних частин російської армії. Такими своїми діями Росія легалізувала свої війська, які вісім років фактично перебували на окупованих територіях.

Від імені Ради Правління Товариства підтримуємо заяву Президента України Володимира Зеленського про те, що такий крок Російської Федерації є кричущим запереченням Мінських угод про мирне врегулювання конфлікту на сході України і одностороннім порушенням цих угод з боку Росії. Ми вважаємо це відкритою агресією, прямим введенням російських військ на територію України.

Ми звертаємося до ветеранів, активістів, працівників навчальних закладів і організацій Товариства, спортсменів і тренерів. Ми звертаємося до всіх членів оборонного Товариства України, які свого часу служили в Збройних Силах та інших силових структурах. Насамперед до тих, хто зі зброєю в руках виконував свій патріотичний обов’язок, згадати свій багатий життєвий і військовий досвід і передати його молоді.

Ми закликаємо членів Всеукраїнської Громадської організації «Товариство сприяння обороні України» в ці важкі і відповідальні часи випробувань згуртувати свої зусилля, використати всі свої знання і уміння для забезпечення всенародної відсічі агресивним зазіханням ворога.

СЛАВА УКРАЇНІ


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.