17 листопада 2021

ЗАГРАВА-2021 НА ПОЛТАВЩИНІ

ЗАГРАВА-2021 НА ПОЛТАВЩИНІ

Традиційно на початку листопада, за ініціативи та сприяння Управління молоді та спорту Полтавської ОДА, керівництва дитячої ГО «Військово-патріотичний клуб Воїн», обласної організації ТСО України, Командування військових частин гарнізону, на базі учбового підрозділу 179-го навчально-тренувального центру військ зв’язку відбулася військово-патріотична гра «Заграва».


Помічник голови  обласного осередку Товариства Олена Терехова розповіла, що в захоплюючому дійстві за право вибороти першість у дев’яти військово-спортивних та інтелектуальних номінаціях взяли участь студенти національного педагогічного університету ім. В.Г.Короленка, державного аграрного університету, університету економіки і торгівлі, курсанти-зв’язківці у складі команди Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації ім. Героїв Крут, а також учнівська молодь старших класів у складі команд  Полтавського міського багатопрофільного ліцею №1 ім. І.П .Котляревського, Розсошенської гімназії, дитячі військово-патріотичні клуби у складі команди обласної дитячої громадської організації «Військово-спортивний центр «Воїн»  та ДНЗ «Полтавський центр професійно-технічної освіти». Стрільба з пневматичних пістолета та гвинтівки, метання гранат, збирання-розбирання автомата,  тактична підготовка, елементом якої є евакуація пораненого з поля бою та надання йому першої медичної допомоги, орієнтування на місцевості – всі ці елементи змагань спрямовані на виховання молоді у дусі військово-патріотичного напряму.

Поряд з нагородженням почесними грамотами та подяками учасників військово-патріотичної гри  не менш вагомим відзначався високий командний дух, патріотичний настрій та воля до перемоги. На закінчення заходу всіх учасників пригощали смачним обідом та смаколиками від організаторів цього яскравого  дійства.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.