12 листопада 2021

КІБЕРДЖУРА ЗАПРОШУЄ НЕБАЙДУЖИХ!

КІБЕРДЖУРА ЗАПРОШУЄ НЕБАЙДУЖИХ!

Міжнародна академія геоінформатики разом з Інститутом української археографії та джерелознавства НАН України, Історико-меморіальним музеєм Михайла Грушевського та іншими партнерами Командно-штабної гри “Кіберджура” висловлюють свою повагу і з метою синхронізації зусиль та посилення спроможностей на основі сучасних інформаційно-комунікативних технологій запрошують Вас та членів організації взяти участь у вшануванні Героїв Крут шляхом проведення презентації 16 листопада 2021 року (з 15:00 до 18:00) модельного ГІС-проекту для інтегрованого (інформатика – географія – історія України) шкільного уроку з історії України, створеного Мережевою командою джур-кіборгів імені Григорія Гуляницького КШГ "Кіберджура" (виховник к.і.н. М.Потапенко, м. Ніжин) на тему “Наші герої: життєвий шлях Осипа Твердовського”.


З метою, завданнями, Он-Лайн відеотрансляцією і записом можна ознайомитися  на сторінці https://kiberdjura.blogspot.com/2021/11/blog-post_11.html .

Дистанційно долучитися до дискусії в зум-конференції можна тут: https://us02web.zoom.us/j/89044863921?pwd=SWVSZ0RNbGdVMk15ciswRjJKYWZDZz09 .

Міжнародна академія геоінформатики прагне залучити ветеранів АТО, фахівців академічних наукових інституцій та освітян у світ нових технологій візуалізації різноаспектних і різноформатних даних для аналітики і досліджень у якості виховників шкільних Опорно-штурмових і Мережевих  команд джур-кіборгів КШГ “Кіберджура”, що дозволяє надати безкоштовний доступ до хмарного сервісу ArcGIS Оnline до 2025 року. З відео https://kiberdjura.blogspot.com/2021/11/blog-post.html можна переконатися в простоті, доступності та можливостях технології.

Формат заходу – очний з он-лайн трансляцією Студією “ТБ-7 Продакшн” для учасників КШГ “Кіберджура” (https://kiberdjura.blogspot.com) з конференц-зали Історико-меморіального Музею Михайла Грушевського (Київ, вул. Паньківська, 9).

Для отримання запрошень, інформації про ГІС-проекти школярів і ліцеїстів та заходи Кіберджури просимо зареєструватися https://forms.gle/xioEtnMzHww8Bmc87.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.