11 вересня 2021

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

        ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

11 вересня 2021 року відзначає ювілейний день народження Філатов Сергій Миколайович.


Народився Сергій в родині військового льотчика. Як це й буває у люблячих синів, батькова професія стала взірцем для хлопчини. Закінчивши у 1993 році вище військове авіаційне училище, молодий льотчик-винищувач прибуває для проходження військової служби в Одеський округ з нестримним бажанням підкорювати небо. Але його чекало гірке розчарування: військова авіація розвалюється на очах. Вирішив торувати дорогу в небо іншим шляхом. Так створюється біографія, якої з головою хватило б для кількох людей. Звільнившись зі Збройних Сил, засвоює легкомоторні літаки в якості спортсмена, інструктора в Харківському аероклубі ТСО України та Полтавському клубі «Альбатрос». 2003 року створює ТОВ «ХарківАгроАвіа», яке і по сьогодні успішно діє на ринку авіаційно-хімічних робіт. Травень 2007 року – очолює Харківський аероклуб імені В.С. Гризодубової. 2012 – отримує кваліфікацію льотчика-випробувача і дає путівку в небо літакам Харківського авіазаводу. Відчуваючи брак теоретичних знань, навчається в університеті, отримавши кваліфікацію юриста. У 2017 з відзнакою завершує навчання в Харківському аерокосмічному університеті в якості інженера-конструктора літальних апаратів. Очолюваний ним аероклуб стає не лише зразковим авіаційним підрозділом, а й справжньою перлиною і гордістю Товариства, його фірмовою відзнакою. А ще й встигає виховувати двох доньок і сина!

Але й цього замало… 2021-го Сергій Філатов очолює Харківську обласну організацію Товариства. Ми впевнені – і на цій посаді ювіляр покаже свій бійцівський характер, виведе очолюваний ним осередок в лідери!

То ж нехай Господь дає Вам творчої наснаги, дорогий наш друже і колега, льотного довголіття, миру і благополуччя Вашій великій родині! Ми любимо і цінуємо Вас, ми пишаємося Вами, Сергію Миколайовичу!


Від імені Правління ГО «ТСО України» Сергій Кошин