24 вересня 2020

ВЕЛИКОБАГАЧАНСЬКА РАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ТСО УКРАЇНИ ПРАЦЮЄ ПОПРИ ВСЕ!

ВЕЛИКОБАГАЧАНСЬКА РАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ТСО УКРАЇНИ ПРАЦЮЄ ПОПРИ ВСЕ!

Згідно з планом проведення заходів, затверджених на Раді Правління, районна організація провела низку заходів з вшанування Дня визволення Великої Багачки і області від німецько-фашистських загарбників. 22 вересня група працівників РСТК спільно з працівницею райвійськкомату Пилипенко Катериною, депутатом селищної ради, членом Ради Правління Товариства Бутенком В.М., ветераном АТО Кияшком Дмитром, головою селищної ветеранської організації Журавель Н.Г. відвідали пам’ятники визволителям Великої Багачки та землякам, які загинули в антитерористичній операції, поклали квіти і вшанували їхню пам'ять хвилиною мовчання. На честь Дня партизанської слави делегація відвідала у Великій Багачці могилу партизан і підпільників, поклали квіти.


23 вересня члени Ради Правління взяли участь у районних заходах по вшануванню воїнів, які визволяли Велику Багачку. А на базі стрілецького тиру РСТК були проведені змагання гуртківців Великобагачанської станції юних техніків зі стрільби з пневматичної гвинтівки. Змагання проводили члени Правління Бандур А.В., Щербина С.В. та Гавленко Ю.В. Перемогу у змаганнях одержала Горбань Ліза, друге та третє місто поділили Семергей Іванна та Лугівський Руслан. Переможці отримали  цінні призи та дипломи Товариства.

На  урочистій лінійці гуртківців СЮТ на честь дня визволення Великої Багачки від німецько-фашистських загарбників голова Великобагачанської районної організації ТСО України Бандур А.В. нагородив кращих учнів, членів гуртків спортивно-технічного профілю Семергей Іванну, Коргуна Богдана та Талашова Євгенія грамотами Товариства і призами.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.