18 вересня 2020

ВІТАЄМО І ПИШАЄМОСЬ!

ВІТАЄМО І ПИШАЄМОСЬ!

7 вересня 2020 року відзначив 80-річний ювілей ветеран Товариства Віталій Федорович ПУЛЬ. Голова Слов'янської міської організації Лобов Павло, начальник Донецького АСК ТСО України Матвієнко Олег, члени АСК сердечно привітали ювіляра, подякували йому за довгі роки роботи в системі ТСОУ, за величезний вклад в справу патріотичного виховання молоді, підготовки парашутистів в аероклубах оборонного Товариства Донеччини, вручили цінний подарунок. До привітань приєднався голова Донецької обласної організації Микола Довбня, побажав ювіляру міцного здоров'я і довгих років життя.


Віталій Федорович Пуль народився 7 вересня 1940 року. З 1956-го року почав займатися в Сталінському (Донецькому) аероклубі, де здійснив 36 парашутних стрибків з різних типів літаків. Перший стрибок виконав з літака ПО-2! Строкову службу проходив у Закарпатському військовому окрузі  в підрозділі авіації. Після служби три роки працював в Тюменській авіаційній лісовій охороні, близько 100 разів стрибав на гасіння пожеж у тайзі. З 1969 по 1992 рік забезпечував парашутно-десантну службу в авіаційній військовій частині, яка дислокувалася в Краматорську. У 1995- 2110 роках командує парашутною ланкою при Краматорському регіональному аероклубі ТСО України, у 2010- 2013 роках очолює парашутні ланки Донецького і Слов'янського АСК Товариства. За час своєї діяльності виконав понад 2500 стрибків з 16 типів різних літальних апаратів, стрибав в гори, тайгу, пустелю, на воду з різних висот. І сьогодні ветеран надає посильну допомогу в підготовці парашутистів Слов'янської міської організації і Донецького АСК, саме йому довірено укладати рятувальні парашути льотного складу аероклубу.

Ми пишаємося Вами, шановний Віталію Федоровичу, бажаємо Вам ще довгих років плідної праці на благо Товариства і всієї України по вихованню патріотів і авіаційних спортсменів! Молодь рівняється на Вас, любий наш ветеране!


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.