26 червня 2020

НА СУМЩИНІ ПІДСУМУВАЛИ РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ

НА СУМЩИНІ ПІДСУМУВАЛИ РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ

25 червня відбулося чергове розширене засідання Ради Правління ГО «Сумська ОО ТСО України» за участі голів Відокремлених підрозділів районного рівня, директорів та головних бухгалтерів навчальних закладів, спеціалістів апарату управління обласної організації. Обговорювалися підсумки виконання статутних завдань у 2019 році та завдання на 2020-й. Незважаючи на складні обставини в деяких районах області, в цілому планові завдання з підготовки кадрів за робітничими професіями та валовим доходам виконано. Активно проводилися заходи національно-патріотичного спрямування, досягнуто вагомих результатів з розвитку технічних і прикладних видів спорту.


Помічник голови Ірина Фадеєва повідомила, що за вагомий внесок у виконання статутних завдань Товариства та високі спортивні досягнення зі спортивної радіопеленгації почесними грамотами і грошовою премією нагороджені тренер збірної команди області Максим Редька; чемпіонка України і Європи Анастасія Ковтун; чемпіонка світу в командному заліку серед юнаків, чемпіонка України Єлизавета Мирошниченко; триразовий чемпіон світу, багаторазовий чемпіон України серед юнаків Єгор Редька.

При ГО «Сумська ОО ТСО України» була створена Координаційна рада, до якої увійшли директори  та викладачі навчальних організацій області, що мають великий досвід роботи. Затверджено Положення про Координаційну раду для надання практичної допомоги навчальним закладам для проходження акредитації (атестації), атестації педагогічних працівників, інструкторів та майстрів індивідуального навчання водінню, для розробки  пропозицій по навчальному процесу.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.