3 лютого 2020

РОБОТУ ПРАВЛІННЯ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИЗНАНО ЗАДОВІЛЬНОЮ

РОБОТУ ПРАВЛІННЯ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИЗНАНО ЗАДОВІЛЬНОЮ

Відбулися звітно-виборні Загальні збори Закарпатської обласної організації ТСО України, в роботі яких взяв участь Голова ГО «ТСО України» Сергій Кошин. Мандатна комісія, яку очолив Іван Мушка, перевірила повноваження обраних делегатів і визнала Загальні збори уповноваженими вирішувати питання, які винесені на порядок денний.


Заслухавши і обговоривши доповідь голови осередку Є.М. Терьошкіна "Про звіт Правління Закарпатської обласної та завдання з подальшого удосконалення статутної діяльності", делегати відзначили, що усі оборонні організації області надійно закріпили і примножили свої досягнення за основними напрямками статутної діяльності, збережена структура, кадри, навчально-матеріальна база, на високому рівні   проведена звітно-виборна компанія в районних та міських організаціях. Активізувалась діяльність щодо організаційного зміцнення обласної організації, доопрацювали Статути районних та міських організацій. За звітній період автошколами, районними СТК, Ужгородським МОУСЦ, Виноградівським ПТНЗ, Рахівським РЦТСР, Хустським ТеК підготовлено понад 30.000 водіїв транспортних засобів..

У звітному періоді регулярно проводились етапи чемпіонатів і Кубків України, обласні змагання з мотокросу, кульової стрільби, швидкісного маневрування. Це результат тісної співпраці відділу молоді і спорту ОДА з ТСО України". Вагомий внесок у розвиток військово-прикладних та спортивно-технічних видів спорту внесли Хустська, В. Березнянська, Виноградівська, Тячівська та Ужгородська районні, активніше запрацювали первинні організації.   Загальні збори постановили визнати роботу Правління ВП ГО "ЗОО ТСО України" за звітній період задовільною. На першому засіданні Правління головою Закарпатської обласної організації було обрано Терьошкіна Євгена Михайловича, оновлено склад Ради Правління.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.