10 січня 2020

РОБОТУ ПРАВЛІННЯ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИЗНАНО ЗАДОВІЛЬНОЮ

   РОБОТУ ПРАВЛІННЯ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИЗНАНО ЗАДОВІЛЬНОЮ

Відбулися звітно-виборні Загальні збори Тернопільської обласної організації ТСО України, на які прибули 44 делегати та 14 запрошених членів Товариства. В роботі Загальних зборів взяли участь Голова ГО «ТСО України» Сергій Кошин та представник Тернопільської ОДА Анатолій Безкоровайний. Мандатна комісія, яку очолив Сергій Агапєєв, перевірила повноваження обраних делегатів і визнала Загальні збори уповноваженими вирішувати питання, які винесені на порядок денний. Зі звітною доповіддю про діяльність Правління виступив голова обласної організації Анатолій Новгородський. Про діяльність Контрольно-ревізійної комісії звітував Богдан Буляк.


В дебатах з обговорення звітних доповідей виступили: директор Бучацької АШ Керницький В.В., директор Зборівського РСТК Мельник О.Ю., головний бухгалтер ОО Сороката Є.М., голова первинної організації Шумського ліцею,  учасник АТО Демчук Ю.Г., директор Чортківського РСТК Мендик В.К., директор Тернопільської АШ ТСО України Агапєєв С.В.  З увагою вислухали учасники зборів виступ Кошина С.М., який згадав 1986 рік, коли він був начальником школи ДТСААФ - перше відрядження його було на Республіканський семінар в Бучацьку АШ. Голова Товариства відзначив, що Тернопільська обласна організація згуртована, дружна, як єдина сім’я. І в цьому чимала заслуга голови Новгородського Анатолія Дмитровича, який понад 38 років її очолює. Перед делегатами поставлено завдання, які необхідно вирішувати у наступному звітному періоді.

Роботу Правління за звітний період визнано задовільною. В присутності делегатів і запрошених  Голова ГО «ТСО України» провів організаційне засідання Правління, де була одностайно висловлена довіра Анатолію Дмитровичу Новгородському, якого і обрали  головою  Тернопільської обласної  організації ТСО України на черговий термін.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.