21 грудня 2019

ВІДБУЛИСЯ ЗВІТНО-ВИБОРНІ ЗБОРИ СТОЛИЧНИХ ОБОРОНЦІВ!

ВІДБУЛИСЯ ЗВІТНО-ВИБОРНІ ЗБОРИ СТОЛИЧНИХ ОБОРОНЦІВ!

Напередодні Дня Святого Миколая відбулися звітно-виборні Загальні збори Київської міської організації Товариства сприяння обороні України. Передувала міському зібранню кількамісячна кампанія з підготовки та проведення зборів у первинних групах та районних організаціях. Заступник голови столичного осередку Сергій Соловей відзначає, що до цього важливого заходу з усією відповідальністю віднеслися усі керівники первинних та районних ланок, тому Збори пройшла на високому організаційному рівні.


Делегати мали змогу ознайомитися з досягненнями Товариства за п’ять років із засобів масової інформації та тематичної виставки. Саме за цей термін діяльності звітували члени Правління, Контрольно-ревізійної комісії та голова Київської міської організації ТСО України. Збори пройшли по-діловому та у взаєморозумінні, адже самі делегати, як ніхто інший, розуміють життя Товариства, знають ті складності та виклики  у його діяльності, що були вчора, сьогодні та будуть завтра. Звіт про діяльність міського Товариства та пропозиції щодо покращення подальшої роботи оголосила голова міської організації Ніколаєнко Ольга Миколаївна. Багато зроблено хороших справ за цей період, були і труднощі, особливо на початку каденції, але головне, що було у виступі – це робота усієї команди!  А вона спрацювала добре, про що було відзначено у виступах делегатів і запрошених. Була дана реальна оцінка діяльності Правління та голови Київської міської організації ТСО України.

А коли команда працює добре, то і підтримку від делегатів голова отримала і на новий термін діяльності. Новий склад Правління міського Товариства знову довірив «кермо» керманича – Ользі Миколаївні, яка запевнила своїх виборців у незмінному курсі та надала свої пропозиції щодо удосконалення та ефективності подальшої діяльності міської організації в умовах складних соціально-економічних викликів. Тож бажаємо успіхів команді міського Товариства та реалізації усіх планів у наступні чотири роки!   


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.