28 листопада 2019

ЗВІТНО-ВИБОРНА КАМПАНІЯ НА КІРОВОГРАДЩИНІ

ЗВІТНО-ВИБОРНА КАМПАНІЯ НА КІРОВОГРАДЩИНІ

Завершилось проведення звітно-виборних Загальних зборів у Відокремлених підрозділах районного рівня на Кіровоградщині. У кожному засіданні взяли участь представники штатного апарату обласної організації ТСО України, органів місцевої влади, районних і міських військових комісаріатів, спортивних та громадських організацій, активісти Товариства.


Голови підрозділів звітували про роботу за минулі роки, намітили напрямки діяльності на наступні чотири роки. Загальні збори визнали роботу Правлінь за минулий період задовільною. Були обрані Правління та Контрольно-ревізійні комісії організацій, а також делегати Загальних зборів Кіровоградської ОО ТСО України, що відбудуться 10 грудня в Кропивницькому.

Керівників кожної з організацій учасники Зборів та запрошені характеризували як людей, що гідно представляють Товариство, ведуть значну роботу у сферах військово-патріотичного виховання населення, підготовки допризовників, пропаганди здорового способу життя. На організаційних засіданнях Правлінь одностайно обрані головами ВПРР ТСО України Безсмолий Б.С., Волкотруб В.Ю., Колебіденко В.О., Федоренко В.Ф., Щербатюк Н.І.

Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.