15 листопада 2019

ЗВІТУЮТЬ ГОЛОПРИСТАНЦІ

ЗВІТУЮТЬ ГОЛОПРИСТАНЦІ

14 листопада відбулися звітно-виборні збори Голопристанської районної організації ТСОУ, в яких взяли участь 15 делегатів. Голова Херсонської обласної організації Сабадаш І.В. у своєму виступі підкреслив важливу роль Товариства у військово-патріотичному вихованні молоді, побажав новообраному Правлінню та голові успіхів у подальшій роботі. Присутні заслухали звіт голови осередку Римми Лимарчук про роботу за звітний період, яка відзначила, що одним з основних завдань Товариства залишаються участь в освітній діяльності та підготовці кадрів масових технічних професій згідно з законодавством України. Цей напрямок роботи для нас є не тільки виконанням статутних завдань, але й головною складовою госпрозрахункової діяльності. Адже ми не отримуємо жодних преференцій від держави і всі свої статутні зобов’язання виконуємо самостійно. Незважаючи на об’єктивні та суб’єктивні труднощі сьогодення, ми чітко бачимо своє громадське призначення, свою роль в організації виховання молоді, підготовки її до самовідданої праці та захисту незалежної України! Патріотичне виховання, пропаганда серед населення законів України про захист Вітчизни – є пріоритетним напрямом статутної діяльності ТСО України.


Колектив Голопристанської автошколи впевнено опановує новітні робітничі професії: тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, продавець продовольчих і непродовольчих товарів, продавець з лотка, водій маломірних суден та водій автотранспортних засобів усіх категорій. За останні п’ять років   підготовлено понад 3870 фахівців як для державного сектору економіки України, так і приватного. Ми всіляко підтримуємо добрий імідж нашої організації. За звітний період ми  активно  працювали  над удосконаленням матеріально-технічної бази  та досягненням позитивної динаміки діяльності підприємства.

Голова районного осередку подякувала за підтримку  голову обласної організації Івана Сабадаша. Адже  успіх і ефективність роботи навчального закладу багато в чому залежить від професіоналізму та активної життєвої позиції саме обласного керівника, його вміння орієнтуватися в складних економічних умовах і приймати правильні рішення. Делегати обрали новий склад  Правління. На першому засіданні Правління  обрало Раду Правління. Головою Голопристанської районної організації вкотре стала  Римма Лимарчук, яка в заключному слові звернулась до колег: «Нехай злагода і добробут будуть у кожному домі, адже вічне прагнення народу до миру, свободи, кращого життя непереможне. Зичу Вам міцного здоров'я, довгих років життя, мирного неба над головою, родинного щастя, реалізації усіх планів і задумів та усіляких гараздів у житті!». 


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.