25 вересня 2019

ЗВІТУЄ ВЕЛИКА БАГАЧКА

ЗВІТУЄ ВЕЛИКА БАГАЧКА

Згідно з планом проведення заходів до Дня визволення краю від німецько-фашистських загарбників, Дня Захисника України та Дня Збройних Сил України, Великобагачанська районна організація Товариства сприяння обороні України провела низку заходів до Дня визволення селища та області від нацистської окупації, повідомляє наш кореспондент С.П.Постернак.


Напередодні свята члени Ради правління, актив організації взяли участь у підготовці зведення пам’ятника загиблим воїнам 254 стрілецької дивізії похованих на центральному кладовищі Великої Багачки. Його було встановлено за кошти селищної ради, ветеранської організації і районного осередку ТСО України.

21 вересня відбулось урочисте відкриття пам’ятника, в якому взяли участь члени Ради Правління районної організації Товариства.

Після цього члени Ради Правління разом з представниками громадськості, головами районної (Дудник І.Г.) і селищної (Журавель Н.Г.) ветеранських організацій  автомобілями спортивно-технічного клубу зробили об’їзд та поклали квіти до могил воїнів, які загинули в період Другої світової війни на околицях Великої Багачки.

20 вересня у районному краєзнавчому музеї був проведений виховний захід, організований спільно районною організацією Товариства і музеєм до Дня визволення району від німецько-фашистських загарбників. У заході взяв участь заступник голови РО Товариства Щербина С.В., директор музею Щербина К.О., учні і вчителі Устивицької ЗОШ І-ІІІ ступенів та Подільської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Найважливішим пріоритетом національно-патріотичного виховання є формування ціннісного ставлення особистості до українського народу, Батьківщини, держави, нації. У виконанні цього важливого статутного завдання неабияких зусиль докладає  голова  Великобагачанської районної організації Товариства сприяння обороні України  А.В.Бандур.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.