24 вересня 2019

ПРОВЕДЕНО ЗАХІД ПРИСВЯЧЕНИЙ «ДНЮ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ»

ПРОВЕДЕНО ЗАХІД ПРИСВЯЧЕНИЙ «ДНЮ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ»

19 вересня 2019 року Любарською РО ТСОУ (Житомирська ОО ТСОУ) в районній бібліотеці було організовано та проведено захід присвячений «Дню партизанської Слави» за участю учнів Любарського професійного ліцею, повідомляє Олександр Дячук .


В урочистому зібранні взяли участь керівник апарату Любарської райдержадміністрації Чмирук Андрій Феліксович, голова ради ветеранів Гудзь Степан Арсентійович та член Товариства дослідників Волині – Бондарчук Петро Онисимович (колишній учитель історії).

Урочисте зібрання відкрила завідуюча районною бібліотекою Романенко Л.А.,  виступили голова РО ТСОУ Слободенюк В.І., голова ветеранів Гудзь С.А. та керівник апарату РДА Чмирук А.Ф.

Виступ члена Товариства дослідників Волині Бондарчук П.О. був вдалим та цікавим. Розпочалась розповідь про  партизанський рух на Житомирщині та в Любарському районі в цілому, далі Петро Онисимович зупинився на підпільниках, які діяли на території району в період окупації.

По закінченню заходу від районної організації ТСОУ та ради ветеранів Любарського району працівникам районної бібліотеки було вручено квіти за надану допомогу в проведені даного заходу.

Після проведення даного заходу було покладено квіти до пам’ятника Героям Радянського Союзу та будівлі де в роки війни знаходилась підпільна партизанська організація.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.