11 вересня 2019

ВІТАЄМО З «ЗОЛОТИМ ЮВІЛЕЄМ»!

ВІТАЄМО З «ЗОЛОТИМ ЮВІЛЕЄМ»!

11 вересня 2019 року відзначає п’ятдесятиріччя від дня народження КОЛЕБІДЕНКО ВОЛОДИМИР ОЛЕКСАНДРОВИЧ.


За ці роки він встиг стільки, на що іншим, можливо, не вистачило б і кількох життів. Як учасник бойових дій в Афганістані він  знає, що національно-патріотичне виховання – це не просто красиві слова. Як голова Знам’янської МО ТСО України, голова  Координаційного центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді «Патріот», член Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Кіровоградській ОДА він багато уваги приділяє військово-патріотичній роботі з молодим поколінням не тільки в своєму районі, а й залучає молодь з інших регіонів області. Під керівництвом Володимира Олександровича систематично проходять турніри з військово-спортивних багатоборств, екскурсії до військових частин, літні табори…

На посаді директора Знам’янського МСТК ТСО України наш ювіляр працює з 2003 року. Заклад має стабільні показники з підготовки кадрів робітничих професій. В колективі панує ділова атмосфера, керівник користується беззаперечним авторитетом і повагою серед колег. Завдяки його енергійності та організаторському таланту спортивно-технічного клуб завжди ретельно готується до проведення спортивних змагань.  

За самовіддану працю та активну громадську діяльність Володимир Олександрович був неодноразово відзначений Грамотою Верховної Ради України, нагородами начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил та міністра оборони України, Почесною грамотою Кіровоградської обласної державної адміністрації та обласної ради, нагороджений «Почесним Знаком ТСО України».

Щиро вітаємо Вас, шановний Володимире Олександровичу, зичимо, щоб на Вашому довгому життєвому шляху Вас супроводжували міцне здоров’я, сімейний затишок і радість нових здобутків!


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.