6 серпня 2019

НОВИНИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ

НОВИНИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ

Згідно плану основних заходів Закарпатської обласної організації ТСОУ на 2019 р в Ужгороді відбулось засідання Ради Правління. Було розглянуто підсумки комплексної перевірки ВП ГО «ЗОО ТСО України» комісією апарату Правління ГО «ТСО України», фінансово–господарської діяльності та підготовки кадрів робітничих професій навчальними закладами обласної організації за І півріччя, а також клопотання перед Радою Правління ГО «ТСО України» про «ПОГОДЖЕННЯ» Статутів навчальних закладів та низку різних важливих питань.


За підсумками перевірки комплексною комісією апарату Правління ГО «ТСОУ» Закарпатської обласної організації ТСОУ, щодо  вирішення статутних завдань з національно–патріотичної та спортивної роботи, комісія дійшла  висновку, що обласна організація, її  міські та районні  Відокремлені підрозділи на місцевому рівні вирішують статутні завдання. Проводиться  тісна взаємодія з місцевими органами влади. В абсолютної більшості національно–патріотичних  та спортивних заходів беруть участь представники влади, ветерани АТО.

Комісія запропонувала Правлінню обласної організації узагальнити досвід  роботи з національнопатріотичного виховання молоді  та співпраці з органами місцевої влади голови Міжгірської  організації ТСО України  Янчика М.М., спортивної роботи – голови Ужгородської районної організації ТоваристваСтегуру В.Ю.

Під час обговорення фінансово–господарського стану обласна організація  прийняла Постанову стосовно підвищення ефективності господарської діяльності, стабілізації та покращення фінансового стану.

Відповідною Постановою затверджено підсумки підготовки кадрів робітничих професій в навчальних закладах ВП ГО «ЗОО ТСО України»  за І- півріччя 2019р.

Голова обласної організації Євген Терьошкін віддав наказ, у відповідності з рекомендаціями комісії  апарату Правління ГО «ТСО України»,  про призначення відповідального секретаря ВП ГО «ЗОО ТСО України» Проказіної Людмили Володимирівни та директора Міжгірського РСТК ТСО У Янчика Миколи Михайловича відповідальними за оперативні  надання інформації про діяльність обласної організації на сайті ГО « ТСО України та в інформаційному бюлетені.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.