26 липня 2019

МИ – ЗА БЕЗПЕКУ РУХУ!

МИ – ЗА БЕЗПЕКУ РУХУ!

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя, потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених Правил дорожнього руху.


Директор Краснопільського СТК ТСО України Наталія Шепотько інформує, що з метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху в спортивно-технічному клубі Товариства сприяння обороні України  пройшла зустріч з вихованцями Краснопільського центру дитячої та юнацької творчості на тему:  «Ми - за безпеку руху!».

Викладач навчального закладу Борис Шкиря збагатив знання дітей про дорожній рух і правила безпечної поведінки на дорогах, ознайомив з дорожніми знаками та їх групами, закликав дітей до вивчення правил дорожнього руху, звички їх чіткого дотримування, щоб уникнути небезпеки, мати міцне здоров’я і досягти значних успіхів у житті. Виховання дітей - це й життєва мудрість, і майстерність, і мистецтво. Важливою складовою виховання дітей є навчання основам безпечної життєдіяльності, яке повинно привчити дитину цінувати та берегти власне життя і життя оточуючих, уникати потенційно-небезпечних ситуацій. Наприкінці зустрічі діти були нагородженні Грамотами за знання правил дорожнього руху та солодощами.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.