3 липня 2019

ПОЛТАВЩИНА ГОТУЄТЬСЯ ДО ЗВІТНО–ВИБОРНОЇ КАМПАНІЇ

ПОЛТАВЩИНА ГОТУЄТЬСЯ ДО ЗВІТНО–ВИБОРНОЇ КАМПАНІЇ

Старт підготовці до звітів і виборів в Товаристві сприяння обороні України дала Рада Правління 13 березня 2019 року, затвердивши План «Основних заходів з підготовки і проведення звітно-виборної кампанії в ГО «ТСО України» та його Відокремлених підрозділах у 2019-2020 роках».


Рада Правління Полтавської обласної організації затвердила аналогічні  заходи в області на своєму засіданні 30 травня 2019 року.

Настала черга обговорити, що треба конкретно зробити у період підготовки до Загальних зборів. Про це  радилися 3 липня в Полтаві на навчально – методичному семінарі з керівниками районних і міських організацій. Такий семінар відбудеться також в округах з центрами у Кременчузі (05 липня), Лубнах (09 липня) і Гадячі (11 липня).

Відповідно до плану семінару голова обласної організації Василь Василенко наголосив на необхідності активізації роботи первинних організацій, приведення її у відповідність до вимог Положення «Про членство в ГО «ТСО України», порядок прийому та використання вступних і членських внесків», активізації роботи автошкіл і спортивно – технічних клубів, щодо покращення якості підготовки водіїв, збільшення кількості слухачів та удосконалення військово – патріотичного виховання молоді.                                                                                                                                                                                       

Про особливості та порядок проведення звітно – виборної кампанії з урахуванням отриманих матеріалів і рекомендацій, даних на нараді в офісі ГО «ТСО України» 5 червня 2019 року Головою Сергієм Кошиним, заступником голови Надією Титенок та начальником Управління кадрової та організаційної роботи Володимиром Віжуновим, розповів помічник голови Дмитро Хрістов.

Перед початком заходу кожен з учасників отримав матеріали з методичними рекомендаціями щодо проведення звітно – виборних Загальних зборів, журнали обліку членів Товариства та груп членів ГО «ТСО України», зразки документів необхідних для організації і проведення зборів, правильного оформлення протоколів та звітів по завершенню кампанії і оновлений телефонний довідник керівників районних і міських організацій.

Семінар пройшов з користю, як для учасників, так і для організаторів, відбувся обмін передовим досвідом.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.