15 травня 2019

У НОВОАЙДАРІ ВІДБУВСЯ МІСЯЧНИК

У НОВОАЙДАРІ ВІДБУВСЯ МІСЯЧНИК

Відповідно до Плану основних заходів на 2019 рік у Новоайдарській РО ТСО України був проведений місячник військово-патріотичної роботи, присвячений річниці Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.


В ході проведення місячника, відкриття якого відбулося в будівлі СТК ТСОУ на спільному засіданні керівництва районної організації, активістів ТСОУ, слухачів курсів водіїв, голова РО Сазонов В.М. відкриваючи місячник сказав, що все далі і далі відходять в часі від нас ті суворі, героїчні роки і все менше і менше залишається в живих безпосередніх учасників тих подій. Тому ми самі повинні пам'ятати і шанувати тих людей, які ціною власного життя, крові добули нам таку важливу Перемогу і постійно розповідати про це підростаючому поколінню. Зв’язок часів повинен існувати постійно, як спадкоємність поколінь. Шкода, що наші ветерани вже не можуть приїхати до нас на цей захід, взяти участь, розповісти про те, як все це було. Стан здоров'я, роки беруть своє.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять учасників Великої Вітчизняної війни. Потім у Новоайдарському СТК ТСО України були проведені з присутніми змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки.

9 травня Новоайдарська РО ТСОУ виступила одним з організаторів і найактивнішим учасником автопробігу з покладанням вінків на братські могили та до пам'ятних місць бойової слави. Старт автопробігу було дано на урочистих зборах, присвячених 74-й річниці Перемоги, яке проводилося в районному Будинку культури.

 Крім оборонного Товариства були автомобілі ветеранів, представників громадських організацій та політичних партій району.

В цілому заходи, що проводяться в районі в рамках місячника військово-патріотичної роботи, пройшли організовано і сприяли активізації агітаційно-пропагандистської роботи по вихованню почуття патріотизму, поваги до ветеранів у молоді району.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.