5 квітня 2019

ЗМАГАЛИСЬ ОСВІТЯНИ!

ЗМАГАЛИСЬ ОСВІТЯНИ!

3 квітня на базі ВПУ №21 було проведено ІІ етап обласних олімпіад зі спеціальних дисциплін серед учнів закладів професійно-технічної освіти Миколаївської області.


За наказом департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації, було затверджено склад компетентного журі, для високого рівня оцінювання учасників. Серед запрошених суддів, за узгодженням, було запрошено голову  ГО «Миколаївська ТСО України» Юрія Шутяка, як експерта,  для оцінювання олімпіади з предмета «Правила дорожнього руху» професії Водій автотранспортних засобів категорій «С» та «С1».

Перед початком олімпіад  було проведено спільні збори, на яких учням було представлено склад журі кожного з предметів. Далі методисти розподілили учасників по аудиторіям,  де в подальшому  учні приступили до виконання поставлених завдань. Мета проведення олімпіад – це виявлення, підтримки і розвитку обдарованої молоді, формування високого науково-професійного потенціалу робітничих кадрів та стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді.

Після закінчення встановленого часу, журі здійснило перевірку завдань олімпіади. За її результатами було прийняте рішення присудити призові місця і нагородити дипломами департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації:

 

 І ступеня – Лосіцький Павло Михайлович, учень Казанківського ПАЛ;

 

ІІ ступеня – Медведєв Роман Андрійович, учень Вознесенського ПАЛ;

 

ІІІ ступеня – Баймлер Олександр Миколайович, учень Єланецького ПАЛ.

 

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів у навчанні!


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.