2 квітня 2019

РОЗСЛАБЛЯТИСЯ НІКОЛИ!

РОЗСЛАБЛЯТИСЯ НІКОЛИ!

На черговому засіданні Ради Правління Кіровоградської ОО Товариства сприяння обороні України, яке відбулося 28 березня 2019 року, були підведені підсумки роботи обласної організації в минулому році. Аналіз господарської діяльності провела головний бухгалтер О.В.Опольська, про результати підготовки кадрів робітничих професій доповів заступник голови обласної організації Є.В.Панарін. Доповідачами було підкреслено спад ефективності роботи навчальних закладів ТСО України в області, але в той же час намічені шляхи виходу зі складної економічної ситуації. Про готовність Кіровоградського АСК до льотної роботи, незважаючи на об’єктивні труднощі, відзвітував начальник клубу О.А.Остапенко.


Голова Кіровоградської ОО М.М.Левченко та голова Олександрівського РСТК ТСО України Б.С.Безсмолий ознайомили присутніх - членів Ради Правління, запрошених голів Відокремлених підрозділів районного рівня, членів Контрольно-ревізійної комісії - з питаннями, що обговорювались на засіданнях Ради Правління та Правління ГО «ТСО України» 13-14 березня цього року, з завданнями, які стоять перед навчальними закладами, обласною, районними та міськими організаціями. Відповідні рішення щодо нової редакції Статутів навчальних закладів, розвитку неолімпійських видів спорту, про співпрацю з громадськими об’єднаннями патріотичного спрямування, про шефство над сім’ями загиблих учасників АТО-ООС проголосувала і Рада Правління обласної організації.

Відтепер нагальна задача голів Відокремлених підрозділів – провести процедуру припинення організацій згідно чинного законодавства України, і слідом за цим – створити міжрайонні організації, в яких буде більше можливостей для проведення організаційної роботи, проведення виховних та спортивних заходів.

Незважаючи на реорганізацію, всі підрозділи націлені на достойне проведення місячника військово-патріотичної роботи до Дня Перемоги у Другій світовій війні. В області відбуваються урочистості до 75-ї річниці звільнення населених пунктів області від фашистської навали. У зв’язку з цим голова Долинської РО ТСО України В.Ф.Федоренко висловив щиру подяку голові Олександрівської РО Б.С.Безсмолому за активну участь військово-історичної групи «Пам’ять» у святкуванні ювілею з дня визволення міста Долинської.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.