29 березня 2019

ГАЛИЧАНИ ЗВІТУЮТЬ І ЗМАГАЮТЬСЯ!

ГАЛИЧАНИ ЗВІТУЮТЬ І ЗМАГАЮТЬСЯ!

22 березня у місті Львові відбулися засідання Ради Правління та Правління обласної організації ТСО України. Голова Василь Хамула відзвітував про діяльність організації за 2018 рік: фінансово-господарська діяльність, підготовка кадрів робітничих професій, проведення чергової атестації керівного складу і спеціалістів тощо. Він акцентував увагу на виконанні першочергового статутного завдання – національно-патріотичне виховання членів Товариства, спортивна робота, розвиток авіації та авіаційних видів спорту. Своїм наказом очільник Львівського осередку оголосив подяку та преміював кращих директорів навчальних закладів. Від імені начальника Генерального штабу-Головнокомандувача Збройних Сил України генерала армії України Віктора Муженка Василь Іванович вручив начальнику Львівського АСК Сергію Семеновичу почесний нагрудний знак «За заслуги перед Збройними Силами України» та грамоту директору Сокальського РСТК ТСО України Зіновію Цюпці за вагомий особистий внесок у справу розбудови й розвитку Збройних Сил України, зміцнення співробітництва у військовій сфері.


На Правлінні провели кооптацію членів Правління, затвердили план основних заходів підготовки і проведення звітно-виборної кампанії в Львівській обласній організації ТСО України та її Відокремлених підрозділах у 2019-2020 роках.

На базі Львівської автомобільної школи ТСО України 22 березня, згідно Плану з неолімпійських (технічних та прикладних) видів спорту на 2019 рік та наказу голови обласної організації «Про проведення Кубку Львівської обласної організації з автомобільного спорту (фігурне водіння автомобіля)», відбулися змагання зі швидкісного маневрування серед інструкторів індивідуального навчання водінню автомобілів. Фігурне водіння – це швидкісний рух автомобіля за маршрутом траси, що позначена фішками, де запорукою успіху точність проходження усіх перешкод та відчуття габаритів власного автомобіля.

За підсумком результатів усіх етапів змагання переможцем став Ігор Криса з Мостиського РСТК, друге мсіце посів Андрій Полтавець з Шевченківського РСТК,  третім був Петро Туз з Буського РСТК ТСО України.

- Змагання з колегами за перше місце, безперечно, дає можливість вдосконалити майстерність, підвищити рівень кваліфікаційної підготовки, важливими є точність та швидкість, - коментує переможець змагання Ігор Криса.

Василь Хамула вручив переможцям змагання кубки, медалі, нагородив грамотами. Він висловив подяку директору Андрію Загайку, суддям: викладачу I категорії Андріану Курилу та інструктору з індивідуального навчання водінню Івану Кулиничу, а також медику Назару Дребіту з Львівської автомобільної школи ТСО України, директору Франківського РСТК ТСО України Юрію Земянському, всім присутнім працівникам, які показали свій високопрофесійний рівень своїх умінь та навичок на цьому заході. Головний результат змагань – гарний настрій та дружня атмосфера!


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.