26 березня 2019

НА СУМЩИНІ ПІДВЕЛИ ПІДСУМКИ РОБОТИ

НА СУМЩИНІ ПІДВЕЛИ ПІДСУМКИ РОБОТИ

19 березня пройшло чергове розширене засідання Ради Правління ГО «Сумська ОО ТСО України» за участю голів Відокремлених підрозділів районного рівня, директорів та головних бухгалтерів навчальних закладів ТСОУ області, спеціалістів апарату управління обласної організації, на якому обговорювали виконання статутних завдань у 2018 році та плани на 2019-й. Незважаючи на складні обставини в деяких регіонах області, планові завдання з підготовки кадрів за робітничими професіями та валовим доходам у цілому виконані. Активно проводилися заходи національно-патріотичного спрямування, досягнуто вагомих результатів з розвитку технічних і прикладних видів спорту. Зміцнення співпраці з військовими частинами, військкоматами, підрозділами, що перебувають у зоні АТО, відзначено Начальником Генерального штабу-Головнокомандувачем ЗС України генералом армії України В.М.Муженко. Зокрема Григорія Довгаля – директора ЗПТО Охтирського УСЦ ТСО України – нагороджено Почесним нагрудним знаком «За заслуги перед Збройними Силами України», а голову ГО «Сумська ОО ТСО України» Миколу Лобушко та директора Конотопської АШ ТСО України Валерія Храмова - Грамотою за вагомий особистий внесок у справу розбудови й розвитку Збройних Сил України, зміцнення співробітництва у військовій сфері.


Помічник голови ГО «Сумська ОО ТСО України» Тетяна Вакула повідомила, що на підставі  Положення про порядок підведення підсумків роботи навчальних закладів ТСОУ області та з урахуванням показників діяльності за 2018 рік призові місця розподілялися за двома групами. По першій групі перше місце отримав Охтирський учбово-спортивний центр (директор  Григорій Довгаль), друге - Конотопська автомобільна школа (директор Валерій Храмов), третє - Сумська автомобільна школа (директор Анатолій Селецький). По другій групі кращим визнано Тростянецький СТК (директор Олександр Сумцов), другим став Кролевецький СТК (директор Олександр Калишенко), на третьому місці  Глухівський міськрайонний СТК (директор Олексій Горбачов). Переможці нагороджені Перехідним Кубком кращого навчального закладу області та Дипломом. Призери - Дипломами, а їхні керівники - грошовими преміями.

Грамотою голови ГО «Сумська ОО ТСО України» за  вагомий внесок у виконання статутних завдань  нагороджено директора Путивльського СТК Олександра Петренка, начальника відділу обліково-контрольної та фінансово-економічної роботи апарату управління Тетяну Мовчан; за активну позицію по виконанню статутних завдань з питань відкриття нових категорій по підготовці водіїв транспортних засобів директора Недригайлівського спортивно-технічного клубу  Володимира Олійника.

За вагомий внесок у виконання статутних завдань Товариства та високі спортивні досягнення зі спортивної радіопеленгації грошовою премією нагороджений тренер збірної команди області зі спортивної радіопеленгації Максим Редька.

На засіданні Ради Правління також  обговорювалося питання звітно-виборної кампанії в організаціях ТСОУ області.

Підводячи підсумки засідання, Микола Лобушко акцентував увагу голів організацій, директорів навчальних закладів ТСОУ області на посилення авторитету Товариства в області та підвищення рівня громадської активності з питань національно-патріотичного виховання молоді, на безумовне виконання планових завдань 2019 року та удосконалення навчально-матеріальної бази і впровадження новітніх технологій.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.