31 січня 2019

ЗВІТУВАЛА РАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ БУКОВИНИ

ЗВІТУВАЛА РАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ БУКОВИНИ

У навчальному закладі селища Котилево проведено виїзне засідання Правління Новоселицької районної організації ТСО України. Члени виборного органу ознайомились з діяльністю навчального закладу, організацією військово-патріотичної роботи, обладнанням класу військової підготовки та використанням інтерактивної дошки з навчання стрільбі. Директор Котилевського НВК Крупнік В.В. ознайомила присутніх з історією НВК, розповіла про завдання та основні напрямки роботи навчального закладу. На засідання були запрошені голова Чернівецької обласної організації ТСО України Кравченко В.І., директор Котилевського НВК Крупнік В.В., інспектор Новоселицького відділу освіти Горбатюк В.Т., заступник Новоселицького військового комісару Витковський О., військовий керівник Котилевського НВК Ротарь Ю.В.


З доповіддю про роботу Новоселицької РО ТСО України  та основні завдання на 2019 рік виступив голова осередку Хабуля М.І. Він проінформував, що було проведено два місячники оборонно-масової роботи, чотири змагання зі стрільби з пневматичної зброї, гра «Джура»; спартакіада допризовної молоді. Ці заходи сприяли підняттю престижу районної організації.

Виступаючі зауважили, що державні органи мало допомагають розбудові навчально-матеріальної бази в школах, обладнанню класів військової підготовки. Відзначили, що не повернуто вилучену свого часу малокаліберну зброю; відсутні макети автоматів, підручники з військової справи, протигази ОЗК, макети інженерного обладнання, а коштів для замовлення немає. Присутні просили  про допомогу в забезпеченні навчального процесу з військової підготовки.

Із заключним словом виступив Володимир Кравченко, який визначив пріоритетні завдання Новоселицької РО ТСО України: активніше залучати до військово-патріотичної роботи членів первинних організацій; розробити «Програму військово-патріотичної роботи» та надати на затвердження в Новоселицьку районну Раду з метою фінансування навчальних закладів з військово-патріотичної роботи;       розробити положення «Про Клуб військово-патріотичного виховання молоді»  та заснувати такий клуб в районній організації.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.