28 січня 2019

СПІВПРАЦЮЄМО З ВИКЛАДАЧАМИ ПРЕДМЕТУ «ЗАХИСТ ВІТЧИЗНИ»

СПІВПРАЦЮЄМО З ВИКЛАДАЧАМИ ПРЕДМЕТУ «ЗАХИСТ ВІТЧИЗНИ»

Традиційно в січні на базі Знам’янського міського спортивно-технічного клубу ТСО України відбулося засідання міського методичного об’єднання викладачів предмету «Захист Вітчизни». За інформацією Інни Іваненко, учасники обговорили результативність роботи ММО з військово-патріотичного виховання у І півріччі 2018-2019 навчального року. Директор Знам’янського СТК Володимир Колебіденко ознайомив присутніх з планом заходів клубу на 2019 рік, наголосив на необхідності проведення регулярних занять з відпрацювання практичних навичок та запропонував продовжити проведення гурткових занять з військової підготовки, використовуючи наявну матеріальну базу ЗМСТК.


Головний спеціаліст відділу освіти  міської ради Т. Попова розповіла про співпрацю ТСОУ та навчальних закладів міста, дякувала В. Колебіденку за надані для використання в роботі закладів середньої освіти інформаційно-методичні матеріали.

Про роботу міського методичного об’єднання, поточні проблеми під час проведення гурткових занять з військової підготовки та планування роботи на ІІ семестр говорив голова ММО А. Хандусенко. Присутні обговорили плани підготовки до чемпіонатів з військово-спортивних багатоборств  міського та обласного рівнів та до Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»).


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.