19 грудня 2018

ПРОДОВЖУЄМО НАВЧАННЯ ДОПРИЗОВНИКІВ!

ПРОДОВЖУЄМО НАВЧАННЯ ДОПРИЗОВНИКІВ!

На Волині продовжується співробітництво обласної організації з представниками громадських організацій з вдосконаленню форм і методів військово-патріотичного виховання молоді. В час коли на нашій території ведуться бойові дії, виконання статутних завдань нашого оборонного Товариства має в цьому питанні надзвичайну актуальність.


У цьому місяці в школах міста Луцька №1 та 18, в Липинській та Гіркополонських школах Луцького району були проведені «Уроки мужності», повідомляє наш кореспондент Володимир Луцюк.

В заходах взяли участь біля 80 допризовників.  Військовослужбовці військової часини А2466, молодіжна-націоналістична організація «Сокіл» яку представляв Ігор Харитонов, представник спецпідрозділу «Світязь» та відповідальна особа нашого оборонного Товариства Василь Сірець продемонстрували  присутнім стрілецьку зброю 20 століття, розповіли яка існує  історична та сучасна зброя  на озброєнні ЗСУ, а це – самозарядні гвинтівки, пістолети-кулемети, ручні кулемети і інші.      Під час проведення заходу проведено навчання з розбірки та збірки автомату Калашникова.

Це ще один приклад нашої роботи в питаннях патріотичної роботи по виконанню вимог Указу Президента України по національно-патріотичного виховання молоді.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.