8 листопада 2018

НАВЧАЮТЬСЯ ЧЕРКАЩАНСЬКІ КЕРІВНИКИ

НАВЧАЮТЬСЯ ЧЕРКАЩАНСЬКІ КЕРІВНИКИ

1 листопада на базі Черкаської АШ відбулися навчально-методичні збори з директорами, заступниками директорів з НВЧ, головними бухгалтерами та головами районних (міських) організацій ТСО України. Збори відкрив голова обласного осередку України Микола Самойленко. Директор обласного навчально-методичного центру професійної освіти Наталія Мартинюк, методисти Центру Ольга Єсєннікова та Олександр Лупан довели вимоги керівних документів МОН України з підготовки фахівців за робітничими професіями та порядок оформлення документів щодо отримання навчальними закладами ліцензії та реєстрації в базі ЄДБО.


Питанням організації співпраці РСЦ та ТСЦ з навчальними закладами ОО ТСО України в сучасних умовах та вимогам керівних документів МВС України з підготовки водіїв транспортних засобів присвятив свій виступ представник територіального центру Микола Зубенко.

Голови районних (міських) організацій ТСО України поділилися досвідом організації та методики проведення роботи в групах по виконанню статутних завдань в сучасних умовах. Особлива увага акцентувалася на тому, що робота осередку є ключовою у повсякденній діяльності ГО «ТСО України», а виконання Статутних завдань - є пріоритетним.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.