31 серпня 2018

МІСЬКА МОЛОДІЖНА АКЦІЯ «МИ ОБ’ЄДНАЛИСЯ ПІД ПРАПОРОМ УКРАЇНИ»

МІСЬКА МОЛОДІЖНА АКЦІЯ «МИ ОБ’ЄДНАЛИСЯ ПІД ПРАПОРОМ УКРАЇНИ»

Наш Український Прапор – символ незламності духу українського народу та волі до перемоги. Він символізує красу нашої природи, працьовитість і волелюбність народу. Під синьо-жовтим прапором наші безстрашні воїни захищають країну від агресора.


Без історії, традицій і культури немає народу, а значить, і принципів, які дозволяють відчути незалежність своєї країни. Це державне свято було засновано в 2004 році. Воно зайвий раз підтвердило, що незалежна держава має право на свою атрибутику, уособлює минуле і дає новий поштовх для розвитку майбутнього. Щорічно за традицією відбуваються урочисті заходи, повязані з підняттям Державного Прапора України.

23 серпня 2018 року, повідомляє  голова ГО «Роменська МО ТСО України» Тетяна Біленко, Роменщина вкотре об’єдналася під прапором України. Представники молодіжного моторуху, міської молодіжної організації  «Роменський автоклуб «Kingsofthestreets», громадських організацій «Роменська міська організація Товариства сприяння обороні України», «Патріоти Роменщини», «Українська громадська рада», «Авто Євро Сила» та усі бажаючі разом проїхали вулицями славетного Ромена з державною символікою. Сигналами автомашин та щирими усмішками зустрічали мешканці міста учасників заходу.

Перед початком  пробігу  відбулось урочисте відкриття акції «Ми об’єдналися під прапором України». Міський голова Сергій Салатун привітав усіх зі святом, побажав мирного неба над головою, життєвих перемог та зазначив, що синьо-жовтий стяг став символом не скільки української держави, скільки її народу, історичної спадковості, цінностей, прагнення свободи і справедливості, готовності до боротьби за власну гідність.

Після почесного кола вулицями міста, учасники пробігу вшанували хвилиною мовчання загиблих воїнів АТО та поклали квіти до Стели Героїв.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.