25 липня 2018

ВДОСКОНАЛЮЄМО ПРОФЕСІЙНУ МАЙСТЕРНІСТЬ

ВДОСКОНАЛЮЄМО ПРОФЕСІЙНУ МАЙСТЕРНІСТЬ

Практичні заняття по навчанню водінню автомобілів у навчальних закладах ТСО України проводять майстри виробничого навчання водінню автомобіля та інструктори з індивідуального навчання водінню автомобіля.


В навчальних закладах Рівненської обласної організації ТСО України на цих посадах працюють і ветерани зі стажем роботи до сорока років, а є і зовсім молоді працівники, зі стажем роботи декілька років, повідомляє наш кореспондент Василь Рудика. Всі вони працюють над вдосконаленням свого професійного рівня, відшліфовують навички керування автомобілем.

Одним із таких заходів, де це можна зробити, являються традиційні змагання зі швидкісного маневрування,  які проводилися в обласній організації 24 липня поточного року. У змаганнях взяли участь 27 учасників з чотирнадцяти навчальних закладів. До програми змагань входила теоретична частина – здача тестів по правилах дорожнього руху та практичне водіння автомобіля на навчальному майданчику: виконання різних вправ – «змійка», «стоянка», «бокс», «естафета» і ін.

Змагання пройшли цікаво та з великим бажанням кожного учасника перемогти. Але підвівши підсумки суддівська колегія визначила найкращих: переможцем стала команда Козинської АШ ТСО України, на другому місці – команда Млинівського РСТК ТСО України, на третьому – команда Рівненської АШ ТСО України. У особистому заліку перемогу здобув Грановський Віктор (Козинська АШ ТСОУ), на другому місці – Ососкало Сергій (Рівненська АШ ТСОУ), на третьому – Соловей В’ячеслав (Березнівський РСТК ТСОУ).

Команди-переможниці були нагороджені дипломами та кубками, а переможці в особистому заліку – дипломами, медалями та цінними подарунками, які вручив голова обласної організації Микола Олександрович Скиба.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.