16 липня 2018

НАВЧАЛЬНІ ЗБОРИ З РЕЗЕРВІСТАМИ ТА ВІЙСЬКОВОЗОБОВ’ЯЗАНИМИ

НАВЧАЛЬНІ ЗБОРИ З РЕЗЕРВІСТАМИ ТА ВІЙСЬКОВОЗОБОВ’ЯЗАНИМИ

З 11 по 15 липня 2018 року на базі Калуської автомобільної школи Товариства сприяння обороні України були проведені навчальні збори з резервістами та військовозобов’язаними.


У перші два дні відбулися організаційні заходи: здійснювався приїзд, оформлення документів, зустріч з військовим капеланом Дубом, підготовка до складання присяги на вірність українському народові.

13 липня військовозобов’язані, які входять до Стрілецької роти батальйону територіальної оборони, склали урочисто присягу.  96 українських воїнів стали повноправними захисниками України. У заходах із складання присяги взяли участь представники міської влади, духовенства, обласного та районного військових комісаріатів. Від міської влади  привітала захисників України, заступник голови Калуша Галина Романко. В цей же день, досвідченими інструкторами, проводилася теоретична підготовка з військовослужбовцями.

Наступного дня на Старолисецькому полігоні проводилися практичні заняття з резервістами, де їх навчали, як діяти у складі протидиверсійної групи, застосуванню зброї, засобів враження, встановленню мін та тонкощам їх розмінуванню, ознайомили із знаряддям, яке використовується в ЗС України, проводилися практичні стрільби з табельної зброї, практичному киданню гранат.

15 липня 2018 року командир окремої бригади територіальної оборони Івано-Франківська Сергій Загрійчук підбив підсумки проведення навчальних зборів, відмітивши гарну злагодженість підрозділу, дисципліну та порядок при проведенні зборів.

Проведення заходів активно висвітлювалося на ТРК Незалежність та UA: КАРПАТИ.

https://www.youtube.com/watch?v=6Vf6owz8Rl0

https://www.youtube.com/watch?v=mXYlAnKnkng&feature=share

Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.