27 червня 2018

СОКІЛ «ДЖУРА» КРОКУЄ КИЇВЩИНОЮ (РОКИТНЕ)

СОКІЛ «ДЖУРА» КРОКУЄ КИЇВЩИНОЮ (РОКИТНЕ)

Нещодавно відбувся Рокитнянський районний етап гри «Сокіл» («Джура») серед закладів загаль­ної середньої освіти, яка стала системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного і морально-етичного ви­ховання учнівської молоді та спортивно-оздоровчої роботи.


Геннадій Ляхов повідомляє, що вже традиційно директор спортивно-технічного клубу Василь Миколайович Гутник організував стрільби з пневматичної зброї і справедливе суддівство.

Розпочалася гра з урочистого маршу та шикування шкільних команд-роїв. Районний військовий комісар  В. Бабенко доповів голові райдержадміністрації Ю. Дідику про готовність школярів до гри. Пан Голова привітав учасників районного етапу змагань, побажав їм успішних виступів та відзначив великий позитив виховання в учнівської молоді кращих рис українського козацтва — мужності, шляхетності та відваги.

    Панувала дружня й патріотична атмосфера, насичена позитивними емоціями.

У наполегливій командній боротьбі учасники та їх ройові продемонстрували свої знання, вміння і практичні навики у конкурсах «Топографія», «Добре діло», «Бівак», строю та пісні «Впоряд», стрільбі з пневматичної зброї, інтелектуальній грі-вікторині «Відун», туристсько-спортивній смузі перешкод, наданні першої долікарської допомоги «Рятівник», козацькій забаві «Перетягування линви».

    Змагання між роями були напруженими, цікавими і змістовними. І кожен з учасників мріяв про перемогу.

Загальнокомандну перемогу та Перехідний кубок Рокитнянської районної державної адмініст­рації виборов рій районного ліцею, який представлятиме район в обласному етапі гри «Сокіл» («Джура»). Нагородження провели начальник відділу освіти С. Діренко, військовий комісар В. Бабенко та директор Рокитнянського спор­тивно-технічного клубу В. Гутник.

Переможці та призери змагань також нагороджені дипломами і грамотами. Всі команди отримали подарунки, а всі учасники гри - потужний гарт і багато позитивних емоцій від участі у патріотичних змаганнях.

 


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.