15 травня 2018

ПАМ’ЯТЬ ПОКОЛІНЬ

ПАМ’ЯТЬ ПОКОЛІНЬ

Вшанування подвигу українського народу в Другій світовій війні, його вагомого внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції, засвідчення поваги до всіх борців проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортації та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни, є святим обов’язком кожної людини нашої держави, яка живе під чистим небом, дихає свіжим повітрям.


Саме в День пам’яті та примирення, 8 травня, в навчальному закладі громадського об’єднання «Гребінківська автомобільна школа ТСО України» було проведено день відкритих дверей з учнями Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст.№1, які мали хвилюючу зустріч з учасниками антитерористичної операції Едуардом Читадзе (Кіборг), Дмитром Деркачем, Владиславом Шостак.

Юне покоління, як ніхто інший, повинно розуміти, що подвиг учасників АТО, як подвиги в роки війни 1941-45 років, мають однаково питому вагу в захисті нашої держави.

Бійці АТО разом з учнями поклали квіти до пам’ятника учасників Другої світової війни та вшанували ветеранів, які захищали нашу землю від нацистських  загарбників.

Працівниками автомобільної школи  9 травня було проведено автопробіг вулицями міста при сприянні міської влади, а також разом зі спілкою ветеранів війни. Автопробіг проходив вулицями міста Гребінка.

 По його завершенню покладанням квітів до пам’ятника воїнам визволителям була надана пошана їх героїзму.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.