15 травня 2018

ІСТОРІЯ НАВЧАЄ

ІСТОРІЯ НАВЧАЄ

Напередодні Свята Великої Перемоги Великобагачанською РО ТСО України, що на Полтавщині, за участю районної бібліотеки та краєзнавчого музею проведено виховний захід з учнями 9-А класу ЗОШ І-ІІІ ст. «Долі, обпалені війною». Директор музею Щербина К.О. розповіла про долі окремих земляків, які покалічила Друга світова війна. Щербина С.В., заступник голови районної організації ГО «ТСО України», розповів про долю жителя с. Бутова Долина Олексієнка Івана Прокоповича, який загинув у вересні 1941року на Київщині, а прах його був знайдений та індифікований по збереженому білету члена Тсоавіахіму.


По завершенню зустрічі з учнями бібліотекар районної бібліотеки Зінченко О.Г. зробила аналіз художньої літератури наших земляків про Другу світову війну. Щербина С.В. організував екскурсію для учнів у залі Другої світової війни, розповів про окремі експонати, представлені в музеї.

Знання історії нашої держави – запорука її безпеки. Оборонці Великобагачанщини добре це розуміють і самовіддано виконують свої статутні завдання.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.