15 травня 2018

РАЗОМ З ОСВІТЯНАМИ

РАЗОМ З ОСВІТЯНАМИ

У співпраці з міським відділом освіти з 2 по 4 травня на базі Знам’янського МСТК ТСО України, що на Кіровоградщині, проводилися навчально-польові збори для старшокласників міських шкіл, які мали на меті повторення вивченого теоретичного матеріалу з предмету «Захист Вітчизни» та відпрацювання практичних навичок з військової підготовки.


Заступник директора СТК Інна Іваненко повідомила, що заняття з учнями проводили спільно працівники міського відділу освіти, Товариства сприяння обороні України, військового комісаріату. Практичні навички учні відпрацьовували на декількох рубежах: стройова, медична підготовка, стрільба, неповне розбирання та складання автомата, тестування фізичної підготовленості.

Активну участь в організації і проведенні практичних занять взяли заступник військового комісара Знам’янського комісаріату майор О. Курільний, викладачі предмету «Захист Вітчизни» А. Хандусенко, В. Бойченко, О. Стукаленко, М. Міщенко, А. Григор’єв, В. Сидоренко.

Учасники зборів, які показали найвищі результати під час тренувань, були нагороджені дипломами Знам’янського МСТК ТСО України.

Під час урочистого закриття навчально-польових зборів  головний спеціаліст відділу освіти міської ради Т.Попова висловила щиру подяку за багаторічну співпрацю, сприяння розвитку патріотичного виховання молоді голові міського координаційного центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді «Патріот», директору Знам’янського МСТК ТСОУ В. Колебіденку, а також всім, хто брав активну участь у організації заходу.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.