11 травня 2018

НА ЧЕСТЬ ДНЯ ПЕРЕМОГИ

  НА ЧЕСТЬ ДНЯ ПЕРЕМОГИ

7-8 травня на території двох районів Кіровоградської області відбувся традиційний автопробіг з красномовною назвою «Пам’ятаймо минуле заради майбутнього», присвячений 73-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Захід організовано спільними зусиллями Світловодської об’єднаної райміської організації ТСО України та місцевими осередками Кіровоградської обласної організації УСВА.


Вихованці військово-патріотичних клубів «Перевал» та «Саланг», члени Світловодської ОРМО ТСО України вшанували пам’ять полеглих бійців біля обеліску Слави та пам’ятника Невідомому солдату в Світловодську, пам’ятників воїнам-визволителям у селах Браілівка, Талова Балка, Озерне, Миродівка, Велика Скеліва, поблизу с.Подорожнє, відвідали колишній концтабір у Павлиші. В храмі чоловічого монастиря с.Талова Балка отець Серафим відправив молебень за воїнами, загиблими в Другій світовій війні.

 Керівництво автопробігом здійснювали голова Світловодської ОРМО ТСО України С.А.Шеховцов, голова Онуфріївської районної організації УСВА «Саланг» В.І.Гога, заступник голови Світловодської райміської організації УСВА «Перевал» С.В.Волков, голова Кіровоградської обласної організації УСВА В.М.Остащук. В м.Світловодську учасників автопробігу зустрів керуючий справами Світловодської РДА О.І.Кондратенко. Він висловив впевненість у тому, що молодь, вихована на традиціях захисників Вітчизни та пошани до військового подвигу, стане гідною зміною нинішнім героям, що відстоюють мир на нашій землі.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.