5 квітня 2018

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ

4 квітня голова Чернігівської обласної організації ТСО України Ігор Бизган спільно з представниками Центрального друкованого органу Міністерства оборони України «Народна армія» Вадимом Мисником, прессекретарем Оперативного командування Сухопутних військ Збройних Сил України "Північ" взяв участь у презентації громадськості книги під назвою «Вклоняємось доземно українському солдату», яка проходила в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. В.Г.Короленка. На захід було запрошено також заступника голови обласної державної адміністрації-голову Координаційної ради з національно-патріотичного виховання Наталію Романову, матір загиблого чернігівця Олену Бєлєванцеву, Заслуженого вчителя України Ольгу Грибницьку, студентів, викладачів Академії державної пенітенціарної служби.


Як повідомила Світлана Хропата, це вже четверте видання нарисів та замальовок військових журналістів газети "Народна армія" про захисників Вітчизни.

Хто вони, захисники України? Яку ціну платять, виконуючи професійний обов’язок? Чому вважається, що день, прожитий на війні — це щастя? Саме на ці питання відповідає книга, яка має три розділи. Перший розповідає про будні військовослужбовців, яким доводиться боронити Батьківщину від російських агресорів - це історія боротьби українського народу за свою незалежність, це розповіді про важку солдатську роботу на війні. Другий розділ присвячений тим, хто віддав своє життя заради того, щоб інші не знали всіх жахів війни, це щемливі історії про те, як війна калічить долі людські. В третьому розділі наведені списки нагороджених орденами і медалями військовослужбовців АТО.

За кожною історією - справжній герой, який самовіддано любить Батьківщину і служить їй, віддаючи всі свої сили і своє життя для добра Українського народу, його свободи і державності, могутності і процвітання. На прикладах таких захисників Вітчизни виховуватимуться прийдешні покоління українців.

 


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.