4 квітня 2018

РОБОЧА НАРАДА ДИРЕКТОРІВ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

РОБОЧА НАРАДА ДИРЕКТОРІВ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

Наш постійний дописувач Віктор Воробйов повідомив, що 30 березня проведена робоча нарада апарату Правління Полтавської обласної організації та директорів навчальних закладів з питань виконання плану підготовки та перепідготовки водіїв за перший квартал і cтатутних завдань, визначених керівними документами ГО «ТСО України». Заслухали звіти директорів навчальних закладів, показники яких не відповідають взятим зобов’язанням.


На нараді також обговорили заходи з виконання Плану реалізації про співпрацю Генерального штабу Збройних Сил України та ТСО України по створенню Клубів військово-патріотичного виховання, пунктів агітації попереднього відбору громадян для військової служби за контрактом у Збройних Силах України на базі навчальних закладів обласної організації.

Голова обласної організації В. Василенко поставив завдання на другий квартал, виходячи зі стану справ і потенційних можливостей навчальних закладів на підставі вимог, які були зазначені у доповіді Голови ГО «ТСО України» та рішеннях Ради Правління і Правлінням Товариства, які відбулися 28 березня.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.