4 квітня 2018

ПЛІДНА СПІВПРАЦЯ – ЗАПОРУКА УСПІХУ!

ПЛІДНА СПІВПРАЦЯ – ЗАПОРУКА УСПІХУ!

Колектив Тростянецької районної організації ТСО України є складовою частиною інститутів громадянського суспільства, які опікуються питаннями військово-патріотичного виховання молоді, бере активну участь у суспільно-важливих заходах і тісно співпрацює з органами місцевого самоврядування, районним комісаріатом, ветеранськими організаціями району. Ідейним натхненником трудового колективу понад двадцять років є голова громадської організації-директор спортивно-технічного клубу ТСО України Олександр Сумцов. За цей час в організації склалися свої традиції: участь в організації та проведенні районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), уроків Мужності, зустрічей з учасниками АТО на сході країни та учасниками бойових дій на території інших держав. У переддень Великої Перемоги у Другій Світовій війні, спільно з колективом ГО «Охтирська міська організація ТСО України», проводить автопробіг по місцям Бойової Слави Тростянеччини і Охтирщини, змагання серед учнівської молоді зі стрільби з пневматичної гвинтівки та ряд інших заходів.


В рамках Меморандуму про співпрацю ГШ ЗС України та ГО «ТСО України» О. Сумцов та військовий комісар підполковник Сергій Швайкус обговорили питання  щодо створення клубу військово-патріотичного виховання молоді та  організації агітаційного пункту для привабливості військової служби за контрактом  на базі навчального закладу.

Цього року, як повідомляє Тетяна Вакула, в рамках проведення Всеукраїнського дня стрільця  удосконалювали навички  вогневої підготовки на базі  пневматичного тиру ТСО України особовий склад  військкомату, члени ГО «Спілка ветеранів АТО Тростянецького району» на чолі з старшиною Сергієм Самойленко, а також  Борис Хоменко, Микола Прасолов, Олександр Шаповал, Іван Шаповал (нагороджений Орденом  «За мужність» III ступеня), Руслан Султанов, Сергій Бондаренко, Олександр Мірошніченко (нагороджений Орденом  «За мужність» III ступеня), Сергій Липченко (нагороджений  медаллю «За заслуги»), Олег Корнієнко, Віталій Корнієнко, Олександр Лоза – це одні із тих Героїв,  чиї імена  повинна знати вся Україна, адже вони захищали  її цілісність і наше життя. Відповідно  показали свою майстерність зі стрільби і працівники навчального закладу на чолі з Сумцовим.

Головна мета проведення таких заходів, особливо у період проведення весняного призову до  лав Збройних Сил України, показати майбутнім призовникам  важливість і відповідальність перед  своєю Батьківщиною у необхідності її захисту.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.